website van de Wielewaal groep

 

Scouting Wielewaal is de groep die is ontstaan uit fusies van de Prins Willem I groep met andere groepen. Een overzicht van de ontstaansgeschiedenis vind je op de Wielewaal website. Natuurlijk is het interessant even een kijkje te nemen op deze Wielewaal website en te zien hoe het spel van scouting in het heden wordt gespeeld. Vooral interessant er eens even diep in te duiken op zoek naar dingen die je herkent als 'zo deden wij dat ook' , dingen die dus kennelijk nog altijd van oud naar jong worden doorgegeven. Kijk maar eens goed wat je terugvindt, écht niet alleen de kleuren van de das. 

De Boemsjikkeboem website en de Wielewaal website vullen elkaar dus aan. Boemsjikkeboem richt zich puur op het verleden, de historie. Bij de Wielewaal website ligt het focus natuurlijk op het heden, wat er nu allemaal speelt in de Scouting Wielewaal groep. De twee websites horen eigenlijk bij elkaar en daarom zijn op beide websites over en weer koppelingen geplaatst, zodat je eenvoudig van de ene naar de andere website klikt.

 

Maak gerust een uitstapje naar de Wielewaal website, klik daarvoor op bovenstaande koppeling.

Als je daar bent uitgekeken kun je, als je wilt, vandaar ook weer terug naar de Boemsjikkeboem website: ga naar ALGEMEEN / GESCHIEDENIS en op die pagina zie je de koppeling naar Boemsjikkeboem helemaal onderaan.